Jon Rahm er verdens bedste golfspiller lige nu. Uge efter uge er han med i kampen om at vinde, selv i de stærkeste felter, og denne uges Arnold Palmer Invitational er ingen undtagelse.

22 af verdens 25 bedste er med i det 120 mand store felt, men på førstepladsen efter 1. runde er – Jon Rahm efter en 65’er (-7). På delt andenplads ligger sidste uges vinder, Chris Kirk i -5.

Verdens nummer 2, Scottie Scheffler, hænger godt på, på delt femteplads i -4, mens Rory McIlroy hænger noget efter. Delt 68. i +1.

Anden runde af LPGA’s HSBC Womens World Championship i Singapore er færdigspillet. Nanna Koerstz Madsen gik en fin 69’er, og ligger på delt 21. plads i -4. Det er 6 slag efter amerikanske Danielle Kang, der er alene i spidsen i -10.

Foto: Getty Images

Forrige artikelNicole Broch Estrup fører Joburg Open – Christian Jacobsen nr. 2 på ECCO Tour – Sofie Kibsgaard Nielsen nr. 6 på Ladies ACCESS
Næste artikelFlot dansk dag: Nicole nr. 2, Sofie nr. 2 efter omspil, Christian Jacobsen fører
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.