ANNONCE FOR PRIMO TOURS
Porto Santo byder, trods sine blot 42km2, på en prisvindende golfbane, fantastiske vandre- og cykelruter, tennisanlæg samt en storslået og kontrastrig natur. Nu satser øen, der kan tage pusten fra de fleste, også på at tiltrække danske padelspillere - både individuelle og større grupper.

Porto Santo er nok mest kendt blandt danske golfentusiaster, der de seneste år har valfartet til øen i vinterhalvåret. Men nu vinder padelsporten mere og mere indpas på den portugisiske ø. Øens største hotel, Hotel Vila Baleira, har opført fire topmoderne padelbaner og har netop afviklet Porto Santo World Padel 2022.

Også på øens lokale tennisanlæg med fem tennisbaner og to padelbaner er en opgradering af padelfaciliteterne på tegnebrættet. Der er altså rig mulighed for at prøve kræfter med den populære og stærkt vanedannende sportsgren på Porto Santo.

Eftertragtet destination for små og store sportsgrupper

Sportsfolk for alvor fået øjnene op for Porto Santos mange aktivitetsmuligheder, og Porto Santo er blevet et populært valg til træningslejre og turneringer. I sensommeren 2022 blev mesterskaberne i strandhåndbold, Beach Handball Champions Cup, afholdt på øens ni kilometer lange sandstrand.

Det vestjyske rejseselskab, Primo Tours, sender allerede flere professionelle håndboldklubber på træningslejr på Porto Santo. “Øen tilbyder de sportslige faciliteter, som klubberne har brug for, og samtidig kan vi tilbyde rejsen til en attraktiv pris og skræddersy programmet til den enkelte klub”, lyder det fra salgschef hos Primo Tours, Kjeld Gadegaard.
Porto Santo har, udover de flotte golf-, tennis- og padelfaciliteter, også en stor multihal, svømmehal, fitnesscenter, crossfit og fodboldbaner, som gør øen ideel for sportsgrupper. Det behagelige klima, som beriger øen året rundt, indbyder til udendørs træning, og den lange sandstrand er attraktiv til alternative træningsaktiviteter, der garanterer sved på panden.

Padel med det hele

Kjeld Gadegaard fortsætter: “Vi satser på fremover at kunne tiltrække endnu flere padelgrupper. Med de fire, nye padelbaner på hotellet, er træningsforholdene optimale. Som prikken over i’et ligger stranden blot et stenkast derfra, så man kan hoppe i direkte i de blå bølger og køle af efter en intensiv kamp.

Der er naturligvis også mulighed for at rekreere i hotellets spacenter, hvor sauna og dampbad samt flere bassiner hjælper med at løsne op for de ømme muskler. Det kan vi vist godt kalde “Padel med det hele”, slutter Kjeld Gadegaard med et smil.

Aktiv ferie med Ø-All Inclusive

Du kan let kombinere din padel- eller tennisferie med golf, vandre- og cykelture og meget mere. Porto Santo er en ø i fremdrift, og aktivitetsmulighederne bliver kun flere!
Når du rejser til Porto Santo med Primo Tours og bor på Vila Baleira får du automatisk gratis Ø-All Inclusive. Det betyder, at du kan:
• Spille gratis tennis på øens lokale tennisanlæg.
• Låne cykel eller mountainbike gratis i op til fire timer dagligt.
• Få gratis adgang til hotellets spacenter
• Tage på gratis vandreture med en dansk rejseleder
• Spille gratis golf

Prisbelønnet golfbane

Den portugisiske Atlanterhavsperle huser golfbanen, Porto Santo Golfe, der sammen med de to golfbaner på naboøen, Madeira, blev kåret som “Verdens bedste spirende golfdestination” ved World Golf Awards i 2019. Sidenhen har golfspillere fra nær og fjern valfartet dertil for at opleve den spændende golfbane. Porto Santo byder også på nogle helt unikke vandre- og mountainbikeruter, der udforsker øens smukke, kontrastrige natur. Fællesnævneren, uanset hvor på øen, du opholder dig, er den konstante panoramaudsigt over det imponerende Atlanterhav.

Læs mere om Porto Santo her.

ANNONCE FOR PRIMO TOURS
Forrige artikelGolfbladet – Juni 2023
Næste artikelUgens tv-golf: US Open uden danskere
Golfbladet.com
Golfbladet er Danmarks største golfavis, som nu også tilbyder et digitalt univers. Vi bringer nyheder, billeder, analyser samt anmeldelser af udstyr, baner og rejser.