Ian Poulter viste storform på første runde af RBC Heritage på klassiske Harbour Town Links i South Carolina. Englænderen indledte med en runde i 64 slag (-7) og deler førstepladsen med Mark Hubbard.

Et enkelt slag efter følger syv spillere, blandt dem norske Victor Hovland og Webb Simpson. Sidstnævnte var allerede i -6 efter 10 huller, men løb så helt tør for birdies og må ærgre sig over ikke at have lagt afstand til feltet.

Under den aktuelle cutgrænse på -2 finder man en ordentlig håndfuld af turneringens topnavne; Sergio Garcia, Patrick Reed, Matt Kuchar og Justin Rose i -1, Jon Rahm i par og Rory McIlroy, Justin Thomas og Xander Schauffele i +1.

Canadiske Adam Hadwin havde mikrofon på under sin runde (+1), og det gav et uhyre spændende indblik i spiller-caddie relationer og så fik vi også lidt drama, da Hadwin gav sig selv to strafslag for at fjerne en klump sand i en bunker. Han troede det var en lille sten, men den forvitrede mellem fingrene på ham og han var straks klar over sin straf, som blev konfirmeret af en dommer et øjeblik efter.

MC igen

På Korn Ferry Tour i St. Augustine missede Sebastian Cappelen for anden uge i træk cuttet, da -3 efter to runder af The King & Bear Classic var hele tre slag fra cutgrænsen. Her fortsatte Vince India og Brett Coletta deres parløb. Efter to 63’ere onsdag, gik de begge 66 i går og har i -15 et slag til de nærmeste i et meget tæt felt.

Foto: Getty Images