Der var spænding til sidste hul i DP World Tour Championship i Dubai, før Jon Rahm havde fået jackpot. Med sin birdie på 18 sikrede han sig såvel turneringssejren som vandt årets Race to Dubai. Det indbragte den spanske stjerne i alt 5 mio. $ eller omkring 34 mio. danske kroner.

Han blev til det sidste udfordret af såvel Mike Lorenzo-Vera, der aldrig oplevede det sammenbrud, de fleste ventede, og Tommy Fleetwood, som gik sidste runde i -7 og kom til -18, et slag bag John Rahm, men et foran Lorenzo-Vera.

Rory McIlroy har spillet godt hver anden dag, så søndag var der ikke meget go i hans runde. +1 blev resultatet, og han blev nr. 4 i -12.

Joachim B. Hansen spillede en ny farverig runde, hvor han lå i par efter otte huller med en dobbeltbogey og to birdies. De følgende huller var nedslående med tre bogeys, før han igen fik gang i birdieproduktionen. Tre blev det til, den sidste på 18, og dermed blev det en runde i par og placering som nr. 36 i -1. Det indbragte ham dog mere end 266.000 kr, så den sidste turnering var værd at få med.

Et flot sidste halve år for Hansen, der for tiden er Danmarks stærkeste med Lucas Bjerregaard ude af form og Thorbjørn Olesen ude af spillet.

Forrige artikelHul 17 og 18 svigtede Nanna
Næste artikelPutt til 1,5 mio. dollars
Svend Novrup
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.