Rasmus Højgaard er igen i morgen med i kampen om sejren på European Tour, efter at han gik en imponerende, bogeyfri runde i -6, og den kunne endda let have været endnu bedre. Han ligger samlet i -13, et enkelt slag efter den førende englænder Sam Horsfield (billedet/ Getty) og delt med waliseren Oliver Farr og finnen Mikko Korhonen.

Da Horsfield vendte efter ni huller, lå han i -18 og førte med seks slag. På 10 havde han et birdieputt, som han mishandlede for øjeblikket efter sjusket at misse parputtet på godt en halv meter. Det slog ham ud mentalt, og der fulgte såvel en dobbeltbogey som flere bogeys. Selv om han stadig var i føring, gik han fra sidste green med et taberblik.

Ikke bare Højgaard kan vinde, også Joachim B. Hansen ligger i en position, hvor en spiller med hans evne til at lave scoreserier er farlig. Som Højgaard gik han moving day i -6 på trods af en bogey på sidste hul, men i dag var der lukket af for dobbeltbogeys! JB ligger delt 7 i -11 med Chris Paisley, England og Sebastian Garcia Rodriguez umiddelbart foran sig i -12.

Pudsigt nok har vi stor tiltro til teenageren Rasmus Højgaard, der mentalt virker stærkere end de fleste af sine konkurrenter, og vi krydser også fingre for Joachim B. Hansen.

Benjamin Poke gik i -3 og ligger nu som 46 i -5. Thomas Bjørn gik i -2 og ligger som 49 i -4, mens Søren Kjeldsen måtte notere +2 og nu ligger som 66 i -1.