Det så ud, som om Brendon Todd var ved at stikke af fra konkurrenterne på TPC Southwind i Memphis Tennessee, men så slog han i vandet, og konkurrenterne fik håb igen i FedEx St. Jude, den første WGC-turnering efter corona-udbruddet.

Han fører stadig i -12, men blot et enkelt slag fra den meget aggressivt og opfindsomt spillende koreaner Byeong Hun An, og derefter følger som perler på en tråd: 3. Rickie Fowler -10. 4. Brooks Koepka -9. 5. Justin Thomas -8 og på en delt sjetteplads bl.a. Phil Mickelson i -7.

Det er ikke nordmanden Viktor Hovlands turnering. Han ligger som 61 i +4.

I Truckee, Californien fører Troy Merritt (billedet/Getty) Baracuda Championship i +33 foran Emiliano Grillo og Maverick O’Neily +29. Turneringen spilles med en revideret Stablefordscoring, der favoriserer aggressivt spil, så der kan hurtigt ske ændringer.

DEL
Forrige artikelRasmus Højgaard i ny kamp om sejr
Næste artikelSofie Kibsgaard og Hamish Brown vandt DM i slagspil
Avatar
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.