I anden runde af DP World Tour Championship fik Rasmus Højgaard en modbydelig start. En bogey og en dobbeltbogey på de første tre huller efter store driverproblemer var starten for danskeren, men så fik han lukket af for fejlene og fik fire birdies til en runde i -1. Næsten som det har været tilfældet mange gange i efteråret, og det minder om et af mine egne mundheld: Hvor er det godt at have en høj moral – blot irriterende, at der så tit er hårdt brug for den!

-1 var ikke nok til at holde den delte femteplads, men han deler i -6 ottendepladsen med Min Woo Lee og Tommy Fleetwood, som han skal spille med på moving day.

Foran dem ligger 1. Tyrell Hatton og Matt Fitzpatrick -12. 3. Alex Norén og Adri Arnaus -9. 5. Jon Rahm og Jorge Campillo -8. 7. Kurt Kitayama -7. På Gettys billede nyder Fitzpatrick (tv) og Hatton at være tre slag foran de nærmeste konkurrenter.

Thorbjørn Olesen gik som Højgaard i -1 og rykkede lidt frem til nr. 38 i +2.

 

Forrige artikelRasmus Højgaard fint fra start i Dubai
Næste artikelNy runde med god moral, men let tilbagegang – Nicole Estrup slås på Q-school
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.