Igen på moving day lå Rasmus Højgaard i DP World Tour Championship over par en stor del af dagen. Han nåede at kæmpe sig tilbage i par med birdies på 16 og 17, men par er ikke nok på Earth Course i Dubai. Danskeren faldt tilbage som nr. delt 11 i -6.

Tilbage i feltet spillede Thorbjørn Olesen også i par, men han rykkede en placering frem som nr. 37 i +2.

Jon Rahm, der på Gettys billede krydser broen på hul 17, gik en overbevisende runde i -7 og gik til tops samlet i -15 foran Matt Fitzpatrick 14, Alex Norén -13, Rory McIlroy og Tyrell Hatton -12. Dermed forsvarede McIlroy sin føring på den samlede Order of Merit.

I CME Group Tour Championship tog Lydia Ko i -13, 6 for dagen, overbevisende en afstand på fem slag til nærmeste konkurrent. Før hun kom på banen, var Minjee Lee, som teoretisk kan bliver Årets Spiller, nået frem i -6, et slag bag Ko. Lee sluttede i -5, som nu er en delt 10. plads.

Nanna Koerstz Madsen er nr. 45 i +1.

På stage 2 af LPGAs Q-school er der cut til 45 og lige i dag. Netop nu er cuttet +2, mens Nicole Broch Estrup er nr. 51 i +3 efter seks huller, og Karen Fredgaard nr. 97 i +7 efter tre huller. Kom så, Nicole!

Forrige artikelRasmus Højgaard viser igen fin moral
Næste artikelOp ad bakke for Nicole og Karen
Svend Novrup
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.