Inden aftenens finalerunde i Q-school 2. stage til LPGA Tour har Nicole Broch Estrup (billedet) og Karen Fredgaard begge ryggen mod muren.

De er placeret på en delt 82. plads i 7 over par, og det er 4 slag fra den 45. plads, der giver adgang til den afsluttende Q-school om kort til næste års LPGA. Det ser med andre ord ikke godt ud for mulighederne. Nicole har en kategori på LET hun kan ‘falde tilbage på’, mens Karen Fredgaard enten skal forsøge at få så mange starter som muligt på Epson Tour i USA eller skal forsøge at tage til LET’s Pre-qualifyer på La Manga fra 10.-13. december, som efterfølges af selve final qualification fra 17.-21. december. Karen Fredgaard kvalificerede sig jo til LPGA som amatør, og har derfor slet ikke spillet i Europa.

I LPGA Tours CME Group Tour Championship ligger Nanna Koerstz Madsen på delt 48. plads i +1 inden aftenens finale. Irske Leona Maguire skabte ravage i toppen med en 63’er (-9), der bragte hende på delt førsteplads med Lydia Ko. De er i -15, 5 slag bedre end Gemma Dryburgh og Jeongeon Lee6.

Foto: Getty Images

Forrige artikelNy runde med god moral, men let tilbagegang – Nicole Estrup slås på Q-school
Næste artikelMavekrampe og opkastninger gav Rasmus Højgaard fokus til flot sæsonafslutning
Morten Buckhøj
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.