Haotong Li har en særlig evne til at levere magiske golfrunder ind i mellem, og så være temmeligt ordinær resten af tiden. I første runde af BMW International Open havde han i dag én af de magiske dage. 10 under 62 endte en fejlfri runde med to eagles på, og dermed fører kineseren med et slag til en tilsvarende brandvarm Daan Huizing, der lavede birdies på halvdelen af hullerne.

I slipstrømmen efter dem ligger Rasmus Højgaard på delt fjerdeplads i 6 under par, efter en runde med syv birdies og blot en enkelt bogey. Jeff Winther er 2 under som nummer 46 og Søren Kjeldsen kom rundt i 1 under, hvilket er endelt 71. plads. De fire øvrige danskere er over par, og har et godt stykke arbejde at gøre fredag for at klare cuttet. Det positive er at de ved at man skal score lavt på banen ved München.

På Challenge Touren i Frankrig spillede Peter Launer Bæk sig til en delt 51. plads med en stærk afslutning med tre birdies på de sidste otte huller. Open de Bretagne føres af Ruaidhri McGee i -9. Victor Bjørløv er i +4.

I herrernes Em for amatører ligger Jens Kristian Thysted bedst til på delt 17. plads i -1 på El Saler i Spanien. To italienere fører i hhv. 7 og 6 under par. Der er først cut efter tredje runde fredag.

Foto: Li ligger nr. 1. Getty Images