Kobbertråde i handsken forøger blodcirkulationen.

De fleste golfspillere er 50+ og så begynder vi at få små skavanker, som for eksempel gigt og andre led- og muskelsmerter i hænderne.

Det kan golfhandskerne fra Copper Tech angiveligt behjælpe. Her er der nemlig indvævet tråde af kobber i handsken, hvilket bidrager til at øge blodcirkulationen omkring musklerne i hænderne. Varmen der opstår formindsker ifølge producenten ømhed, stivhed og træthed i hænderne.
Handskerne er lavet med en kompressionsfunktion, så ’one size fits most’, det vil sige, at kun hvis man har meget små eller exceptionelt store hænder ikke kan passe handsken. Materialet i håndfladen er udført et vævet silikonemønster, der sikrer et fast greb om køllen uanset vejrforholdene.

Copper Tech findes desuden i det meget slidstærke og smidige kænguruskind – her skal man kende sin handskestørrelse. Husk, at hvis handsken føles som om det er lidt for lille – så passer den.

Standardhandskerne til kvinder og mænd koster 179 kr., i kænguruskind 249 kr.

DEL
Forrige artikelRegelquiz: Droppe
Næste artikelRasmus jagter lynkineser i Tyskland
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.