Med et hul tilbage af Challenge de España lignede det direkte kvalifikation til DP World Tour for Rasmus Neergaard-Petersen (Billedet/ Getty). Det skulle ikke være. Han sluttede af med en bogey, mens spanske Joel Moscatel scorede en birdie på hullet, og dermed byttede de plads i slutstillingen i toppen: 1. Moscatel -14. 2. Neergaard-Petersen og Tapio Pulkkanen -13.

Det betyder trods alt, at Neergaard-Petersen udbygger sin føring på Road to Mallorca, og det ser ud til, at det vil være svært at tage avancementet fra ham. Han har næsten dobbelt så mange point som nr. 2.  Foreløbig er hans næste turnering Danish Challenge på Odense Eventyr 23-26. maj, og her må han meget gerne  kvalificere sig endeligt.

Flere danskere gjorde det godt. Nicolai Kristensen blev nr. 9 i -8 og ligger nr. 15 på Road To Mallorca; Jeppe Kristian nr. 37 i -3, Jonathan Gøth-Rasmussen nr. 52 i par og Oliver Hundebøll nr. 70 i +5, mens vi ikke ved, hvorfor Hamish Brown trak sig før sidste runde fra en god position.

På New Korea CC sluttede Aramco Series med en sejr for hjemmespilleren Hyo-Joo Kim i -10 foran Charley Hull -7. Nicole Broch Estrup var desværre eneste danske spiller, der klarede cuttet, men hun besatte til gengæld 6. pladsen i -3. Hendes runder gik par, -1, -2. Kunne hun være fortsat på den måde, ville hun have vundet til sidst.

Forrige artikelUSA: Kordas stime synes slut
Næste artikelMcIlroys triumf – Thorbjørn Olesens drømmerunde – Rose Zhang vinder på LPGA
Svend Novrup
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.