Man skal naturligvis aldrig sige aldrig, for golf er nogle gange en besynderlig sport, men selv Nelly Korda har indset, at det ikke bliver i Cognizant Founders Cup, at hun skriver sig ind i LPGAs historie som den første, der vinder seks turneringer i træk.

Den suveræne verdensetter ligger ganske vist på delt tredjeplads i 8 under par, men der er så langt op til de to førende, at sandsynligheden for en ny Korda-triumf er nærmest lig nul.

Madelene Sagström (billedet) fører i 19 under par, 1 slag foran Rose Zhang. En af dem vinder, men hvem?

Lidt samme situation er man i PGA Tours Signature Event, Wells Fargo Championship, om end afstanden fra de to førende og ned til SungJae Im på tredjepladsen i 8 under par kun er 3 og 4 slag. Xander Schauffele indtager førstepladsen i -12, Rory McIlroy er blot 1 slag efter.

Thorbjørn Olesen rykkede sig ingen vegne på moving day i Myrtle Beach Classic, hvor han gik i par og er nummer 62 i -2. Chris Gotterup i -18 er på vej mod sin første sejr på PGA Tour med 4 slag ned til Erik van Rooyen, Jorge Campillo og Robert MacIntyre.

I PGA Tour Champion’s major, Regions Tradition er Thomas Bjørn nummer 52 i +3. Der er tæt kamp i toppen. Doug Barron og Ernie Els fører i -13, Padraig Harrington er treer i -12, og Charlie Wi og Steve Stricker deler fjerdepladsen i -11.

Foto: Getty Images

Forrige artikelNeergaard-Petersen spiller med om sejren og en plads på DPWT søndag
Næste artikelRasmus Neergaard mistede sejren på sidste hul – Nicole Broch Estrup nr. 6
Morten Buckhøj
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.