Rasmus Neergaard-Petersen er efter en tredje runde i 70 slag fortsat helt med i kampen om sejren i ugen Challenge de España i Sevilla. Skulle han gå hen og vinde søndag, så vil det være hans tredje sejr i sæsonen på Challenge Tour og han vil dermed tage skridtet direkte ind på DP World Tour.

Men der er lige et job at gøre, og han kan på ingen måde selv afgøre det. Den langtslående finne Tapio Pulkkanen gik nemlig lørdagens runde i 67 (-5), 12 under samlet, og har slået et hul på 2 slag til Jamie Rutherford og yderligere 1 slag til den gruppe på fem spillere i -9, der inkluderer Rasmus Neergaard-Petersen.

Nicolai Kristensen gik 68, og spillede sig frem til 15. plads i -6, Hamish Brown er nr. 21 i -5 efter en 70’er, og Jonathan Gøth-Rasmussen (75) og Jeppe Kristian Andersen (73) deler 59. pladsen i par. Oliver Hundebøll (75)  ligger nummer 72.

Foto: Getty Images

Forrige artikelNicole Broch Estrup nr 3 individuelt og nr. 1 i holdturnering – oversigt lørdag morgen
Næste artikelUSA: Kordas stime synes slut
Morten Buckhøj
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.