Kun Nicole Broch Estrup (billedet/ Getty) klarede cuttet i Aramco Series på New Korea CC. Under svære betingelser gik hun anden runde i -1 og rykkede frem som nr. delt 3 i samme score.

Runden blev imidlertid afbrudt pga dårligt vejr, og derfor kan de to foran hende, Mariabo Uribe, Colombia i -5 og Hyo Joo Kim, Korea -4, begge for ti huller, stadig bevæge sig såvel frem som tilbage. En håndfuld spillere bagude kan stadig nå frem til eller forbi Broch Estrup.

Aktuelt fører danskerens hold holdkonkurrencen i -15 foran Team Spilkova -13, men her kan der også ske en del endnu.

Det kniber for de øvrige danske spillere. Cuttet ligger aktuelt på +7, men kan godt gå til +8. Det må Smilla Tarning Sønderby håbe på, for hun er færdig i denne score, som også Cecilie Finne-Ipsen ligger i, men med otte huller tilbage. Derimod er der næppe nogen chance for Sofie Kibsgaard, der er færdig i +12.

Thorbjørn Olesen klarede cuttet på yderste mandat i Myrtle Beach Classic i South Carolina, hvor han efter to runder ligger som nr. 62 i +2. Chris Gotterup fører i -12 foran Robert MacIntyre -11.

I weekendens vigtigste PGA-turnering, Wells Fargo Championship, fortsætter Xander Schauffele sit imponerende spil. Rory McIlroy gik i -3 og ligger som delt nr. 2 i -7, men Schauffele gik i -4 og fører i -11. Jacon Day spillede sig frem på siden af McIlroy.

Hvornår kommer Viktor Hovland i gang igen? Han klarede cuttet som nr. 45 i +2, men vi mangler stadig at se ham brillere for alvor i år.

Såvel Nanna Koerstz Madsen +3 som Emily Pedersen +5 er ude af Cognizant Founders Cup på LPGA. Rose Zhang og Madeline Sagström fører i -13, mens Nelly Korda jagter sin sjette sejr i træk fra tredjepladsen i -9. Det øsede ned og var ganske køligt, så det var ikke en dag, de fleste spillere vil se tilbage på som rar.

Endelig fører Steve Stricker i -12 i Region’s Tradition på Champions Tour i Birmingham, Alabama. Ernie Els ligger i -11 og Steve Flesh i -10. Thomas Bjørn er nr. 62 i +3, mens Bernhard Langer er -9 i -6. Han er godt på vej tilbage til toppen efter problemerne med en sprængt achillesscene.

Forrige artikelRasmus Neergaard nr. 2 i Spanien – Nicole Broch Estrup nr. 9 i Korea
Næste artikelNeergaard-Petersen spiller med om sejren og en plads på DPWT søndag
Svend Novrup
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.