Flertallet af de danske spillere, der i denne uge spiller Challenge Tour i Sevilla, var ude i første halvdel af feltet, og der er næppe tvivl om, at de fem klarer cuttet.

Rasmus Neergaard-Petersen (billedet/ Getty), der er på jagt efter sin tredje sejr og direkte avancement til DP World Tour, gik i -4 og spillede sig dermed frem på en delt andenplads i -7, to slag efter den førende franskmand, Sebastian Gros.

På banen ligger Callan Barrow efter 9 huller i -5 og kan altså blande sig mellem de forreste.

Hamish Brown og Jonathan Gøth-Rasmussen ligger aktuelt delt nr. 15 i -3, mens Nicolai Kristensen i -2 er nr. 26. Også Jeppe Kristian som nr. 42 i -1 ser ud til at være sikre. Det ligner det også for Oliver Hundebøll, der efter fem huller ligger delt med Kristensen som nr. 26, men afstandene er små ned til cuttet, som næsten med sikkerhed bliver par.

Det er trist for Christoffer Bring, der er færdig som delt 77 i +1, mens Søren Broholt Lind stadig har en chance for at spille sig frem. Han er nr. 95 i +2 efter tre huller.

Morten Ørum Madsen avancerede 39 pladser med en runde i -2, men slæbte desværre rundt på +7 fra første runde, så han er færdig.

I Aramco Team Series På New Korea CC fører hjemmespilleren Hyo-Koo Kim i -4 efter første runde, et slag foran Mariabo Uribe, Colombia og Pranavi Urs, Indien -3.

Nicole Broch Estrup ligger som delt nr. 9 i par, Smilla Tarning Sønderby nr. 26 i +2, Sofie Kibsgaard nr. 53 i +4 og Cecilie Finne-Ipsen nr. 70 i +5.

Forrige artikelUSA: Alle danskere skal have fokus på cutgrænsen
Næste artikelNicole Broch Estrup nr 3 individuelt og nr. 1 i holdturnering – oversigt lørdag morgen
Svend Novrup
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.