Forside Turneringer Så spillede Cappelen fire gode runder

Så spillede Cappelen fire gode runder

Corales Puntacana Resort & Club Championship - Round Two Andy Lyons
Hudson Swafford

Selv om tredje runde kun gik i -1, og selv om der var rigeligt med bogeys og dobbeltbogeys set over hele Corales Puntacana Resort & Club Championship, så gik Sebastian Cappelen fire runder under par og sluttede af med den bedste: -4.

Det bragte ham så tæt på en top-10-placering, man kan komme. For i -11 delte han 11. pladsen og indkasserede godt 90.000 $. Endnu vigtigere er det, hvis han har fået troen tilbage på sit spil, for så vil han hurtigt blande sig i forreste linje.

Kampen om sejren blev dramatisk, men overraskende var Adam Long, der syntes urørlig lørdag, ikke indblandet. Han faldt hurtigt bagud, mens Hudson Swafford (billedet/ Getty) tog tre slags afstand til de nærmeste konkurrenter.

Dem satte han imidlertid til, så der pludselig lå tre spillere i delt føring i -17. De skilte sig så ud på de sidste huller, så resultatet blev: 1. Hudson Swafford, USA -18. 2. Tyler McCumber, USA -17. 3. Hughes KacKenzie, Canada -16

Nydeligt af Malene Krøllbøl

Med en fin slutrunde i -3 spillede Malene Krøllbøl sig frem som delt nr. 17 i -5 i IOA Classic på Symetra Tour. Hun ligger nu nr. 24 samlet i Volvik Race for the Card.