Fra 19. september kan Srixons nye woods- og jern-serie købes i Danmark

ZX hedder Srixons nye serie af woods og jern, der meget snart rammer markedet. Køllerne, både driver og fairways, er skabt med ’speed’ for øje, og det opnås med en ny Rebound Frame Technology. Det går ud på at benytte skiftende fleksibilitet og stivhed i rammen, for at opnå det bedst mulige udnyttelse af energien i slaget. Der er to drivere i serien ZX5 og ZX7, med den sidste som en lidt dyrere’tour-model’. Der er også lavet fairways og hybridkøller i serien.

ZX5 og ZX7 går igen i jernene, hvor variable grooves og en såkaldt MainFrame, der byder på variabel tykkelse af bl.a. cavityback, er det nyeste påhit for at skabe tilgivende, langtslående jern. ZX7 er blademodellen til de bedre, mens ZX5 er et lidt mere letspillet alternativ. Begge er smedet og giver der en lækker føling med slagene. Til serien hører også en serie af Utility jern, som dog først kommer på markedet til januar.

DEL
Forrige artikelSå spillede Cappelen fire gode runder
Næste artikelDrømmebanen i Halmstad
Avatar
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.