Hvor har han været med fremme mange gange uden at vinde. Sahith Theegala, der er af indisk herkomst, blev nr. 31 i FedEx Cup og gik dermed præcis glip af slutspillet, og han har klaret cuttet i alle majors med bedste resultater: 9 Masters. 40. PGA Championship. 27. US Open. 34 The Open. Han måtte simpelthen vinde en dag.

Ikke fordi han rammer fairways. Han fortalte engang sin coach på college: Du skal ikke være nervøs, hvis jeg går i rough seks gange på en runde. Jeg slår bare ud af det – og det gør han med sine kæmpekræfter, sin selvtillid og sit humør.

Nu vandt han så endelig, tiljublet af en gruppe på ca. 60, bestående at familie og venner, i tilgift til alle de golfinteresserede. Turneringen var Fortinet Championship, stedet Silverado Resort, North Course, og staten Californien.

Theegala sluttede i -21 foran S. H. Kim -19 og Cameron Davis -17. Hans runder var 68-64-65-67. Smukt og stabilt, og det er så formodentlig starten på hans jagt på at nå FedEx slutspillet 2024.

Forrige artikelRyan Fox vandt på Wentworth trods triple bogey
Næste artikelTirsdagsanekdoten med billeder af ældre, men dygtige, golfere
Svend Novrup
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.