Vejen GK har kun tre klubber i klubben. 50% af alle kvindelige medlemmer er med i Lady Golf, der ikke har problemer med ind imellem at invitere mænd

Hver tirsdag i sæsonen indbyder Lady Golf, klub i klubben i Vejen GK, alle piger på over 18 år til spil.

De kan selv vælge, om de vil spille formiddag eller eftermiddag, men alle deltager i den fælles frokostspisning. Alle, der kan notere en birdie på scorekortet, får en bold for den.
Alle, der opfylder kravet til køn og alder, kan deltage, men gæster, som altså gerne må komme fra resten af verden, hvis de kan finde Vejen. De skal dog lægge 40 kr. plus det normale greenfee for at være med, men så er de også præmieberettiget i en af de to faste kategorier.

Varieret program
Programmet har mange forskellige indslag, og kan man ikke huske dem, får man en ugentlig nyhedsmail. Der spilles normalt 18 huller, men enkelte gange kun ni, især i sæsonoptakten. Der spilles som regel stableford, men der varieres med hulspil, og der kåres en ladymester såvel i hulspil som stableford.
Nogle turneringer har et holdelement. Nogle afvikles som flagturneringer, hvor man spiller så længe, man stadig har tildelte slag i behold, og i det øjeblik, de slipper op, planter man flaget. Den eller de, der når længst, før de må stille flaget, er vinder(e).
Der er sponsorerede turneringer, turneringer med Hallingtonberegning, der er venindeturneringer, og der er tematurneringer som greensome, hvor man kan ’tag en mand med’. Mændene har også en sideløbende turnering, når Lady Golf er med i Pink Cup, så der samles så meget som muligt ind til det gode formål.

Et fast indslag er ’nærmest stregen’, hvor man – som hos Dallas Cowboys i Texas – skal nærmest en streg på banen i stedet for nærmest hullet.
Udflugter

Hvert år har sin udflugt. Hvert andet år over to eller flere dage, hvert andet over en enkelt. I 2018 var man faktisk på to endages udflugter til Vestfyns GK, den sidste sammen med ungseniorerne. I 2017 var man en weekend på Rømø.

Forrige artikelCasey, Sharma og Park forsvarer titler
Næste artikelToscana for livsnydere
Svend Novrup
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.