Det københavnske indendørs golfcenter åbner golfsimulator nr. 12, dedikeret til Simgolfs tre trænere – simulatorgolfen får sin egen interskandinaviske dag

Ingen skal sige, at Keld Jensen, ejer af Simgolf i Grøndal Multicenter i København, ikke påskønner sine tre trænere. Når der er Grand Opening på sæsonen 7. oktober, åbner han sin 12. simulator og dedikerer dem til dem: Kim Green, David Poke og Keen Bernberg.
På denne dag vil man kunne få lidt at spise og drikke, mens man bliver informeret om, hvad der sker i den kommende sæson, bl.a. på turneringsfronten.

170 baner
Simulatorgolf er blevet vigtig i mange lande, ikke mindst Tyskland, Sverige og Frankrig, og hver måned bliver der tilføjet ca. fem nye baner, så man nu kan vælge mellem ca. 170, alle af verdensklasse, når man skal spille.
Indtil videre er kun tre danske baner med: Lübker, Great Northern og Hørsholm, men de tider nærmer sig, hvor det er prestigetab for en topbane ikke at være med på simulatoren.
Det er nok ikke så vigtigt for fx deltagerne i de Company Days, som Simgolf arrangerer med forkælelse af alle deltagere, der får lækkerier af mad og drikke i dagens løb. På de dage vil man formentlig vælge at spille Quail Hollow, Old Course St. Andrews, PGA National etc.

Åbner i Malmø
En nyhed er, at Keld Jensen sammen med Carsten Beyer 1. november åbner et simulatorcenter i Malmö med ikke mindre end 15 simulatorer og egen restaurant.
Datoen ærgrer ham lidt, for dermed når Malmö lige præcis ikke at være med i Simulatorgolfens dag 22. oktober, hvor 25 skandinaviske centre går sammen om at åbne dørene, så mange nysgerrige kan forsøge sig, ligesom der bliver små turneringer. Det præcise program vil man siden kunne finde på centrets hjemmeside simgolf.dk

Hæver ikke prisen
Der er fuld fart på centret, fortæller Keld Jensen, som også har besluttet sig for ikke at hæve priserne i den kommende sæson. Så er der da noget, der ikke bliver dyrere, og det, håber han, vil betyde endnu flere medlemmer og lejlighedsspillere.
Der kunne ellers være god grund til at give priserne en tand, for ud over den nye simulator og det nye center i Malmö er baren også under ombygning og vil om kort tid være endnu mere indbydende.

Forrige artikel68-årig korsoraner fik jackpot
Næste artikelBioblitz med flot resultat på Hornbæk GK
Svend Novrup
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.