Albatrosser er ikke lette at ramme, men i juli holede Nicolaj David Larsen, hcp 4,5, sit andet slag på Værløse GKs hul 6 par-5. Nicolaj fortæller, at han efter dårligt resultat i hård modvind på hul 5 håbede at vinde noget tilbage på 6.

Første slag havnede i højre rough, men bolden lå alligevel pænt. Andet slag var ca. 220 m blindt til green, og han troede, at han slog højre om. Da hele firebolden var omkring green, kunne han ikke finde bolden og fortæller: – Jeg går frem og tilbage, leder højre om greenen og til højre i roughen, men kan ikke finde bolden. I mellemtiden har de andre spillet ind, og da den første putter i hul, finder han utroligt nok min bold. Han råber, at han har fundet min bold i hullet, men jeg tror ikke på ham. Først, da de andre insisterede på, at de ikke lavede gas, og jeg så min bold, troede jeg på det. En albatros. 5 stablefordpoint. Sjovt at prøve.

Unægtelig. De færreste oplever det nogensinde.

Forrige artikelCreamers frække t-shirt
Næste artikelJoachim nr. 7, Rasmus nr. 11, Superslag af Bjørn, amatører imponerer i Sverige
Svend Novrup
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.