Joachim B. Hansen rykkede på anden runde af D+D Real Masters lidt tilbage og ligger som nr. 7 i -8, bl.a. fordi han har haft let ved at hole lange putts, men de ganske korte er kikset et par gange.

Til gengæld er hans spil i øvrigt fremragende, og han ligger før weekenden fire slag efter den førende Edoardo Molinari -12 og to efter Thomas Pieters -10.

Thomas Bjørn (billedet) præsterede en solid runde og klarede sammen med Jeff Winther cuttet i -3. Tilmed stod han for et af dagens flotteste slag, da han på 8. hul med sin driver slog fra fairway til 5-6 meter fra pinden. Det medførte et lunt smil fra Ryder Cup-kaptajnen, der synes skadesfri, og så kan man tænke sig alt.

Søren Kjeldsen og Lasse Jensen missede cuttet i -1.

Challenge Tour

Rasmus Højgaard stod for en smuk bogeyfri runde i -4 og kom helt frem som nr. 11 i -3 som bedste dansker. Martin Leth Simonsen klarede også cuttet i -1 og Jeppe Huldahl i par, mens Marcus Helligkilde og Benjamin Poke +2, Peter Launer Bæk +4 og Nicolai Højgaard +11 er færdige for denne gang. Bæk havde en grim nier på kortet på hul 2.

Åhus KGK

Jesper Kennegaard, Sverige fører Nordic League-turneringen i -7 efter anden runde, mens tre danske spillere ligger som delt 7 i -1: Niklas Nørgaard Møller, Nicolai Kristensen og Morten Ørum Madsen. Jakob Kollerup er nr. 15 i +2.

Swedish Golf Tour

I Johannesberg Open på kvindernes Swedish Golf Tour er otte af de 16, der er placeret som nr. 1-7, amatører. To af dem er danske. Fie Kjærgaard Olsen fra Hillerød er nr. 2 i -2, tre slag efter den førende Louisa Carlbom, mens Louise Markvardsen, Smørum er på den mangedelte syvendeplads i +1.

Forrige artikelSjælden fugl skudt i Værløse
Næste artikelRyder Cup tilbage til Irland
Svend Novrup
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.