Adare Manor i Irland bliver vært for Ryder Cup 2026. Det blev offentliggjort i slutningen af juli, meget strategisk umiddelbart efter at Irland havde fået en major-vinder i skikkelse af Shane Lowry.
Det er en af European Tours trofaste støtter, rigmanden J.P. McManus og hans familie, der ejer det mondæne Adare Manor, som i 2007 var vært for Irish Open, som i øvrigt blev vundet af en senere Ryder Cup kaptajn, Paul McGinley.
Det bliver anden gang Irland bliver værter for Ryder Cup. Første gang var på The K Club i 2006, hvor Europa for første gang nogensinde vandt for tedje gang i træk, med de overbevisende cifre 18½-9½. Det var det år, hvor kaptajn Ian Woosnam forbigik Thomas Bjørn til fordel for Darren Clarke som så blev manden, der sikrede Europa det vindende point. Banen er designet af Robert Trent Jones Sr. og anses for en af den bedste parkbaner i Irland.

Forrige artikelJoachim nr. 7, Rasmus nr. 11, Superslag af Bjørn, amatører imponerer i Sverige
Næste artikelBanerekord af Matsuyama
Morten Buckhøj
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.