Det er ærgerligt at skulle skrive det igen, men vi må næsten have afskaffet moving day. Ene om at bevæge sig godt fremad var Thomas Bjørn i D+D Real, hvor han kom rundt i -3 og i -6 nu ligger nr. 39.

Længe gik det godt for Joachim B. Hansen, men så sluttede han med bogey-par-dobbeltbogey og faldt til nr. 23 i – 8. Thomas Pieters fører i -16 foran Adri Arnaus i -15. Jeff Winthers runde tabte luften, da han fik en quintuple bogey 9 på hul 4, og han ligger sidst i finalefeltet i +4.

Challenge Tour

Efter for-9 i ISPS Handa World Invitational lå Rasmus Højgaard i -6 på delt 2. plads en kort overgang. +3 på bag-9 betød imidlertid, at han faldt tilbage som nr. 21 i -3 samlet. Martin Leth Simonsen faldt tilbage som 39 i +1 og Jeppe Huldahl til 46 i +2. Heldigvis er der en slutrunde tilbage endnu.

Englænderen Todd Clement fører i -9.

Forrige artikelTi år med Bravo Tour Masters
Næste artikelDynamitkampene står i Smørum og Mollerup
Svend Novrup
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.