Der var ikke dansk succes i første runde af Rocket Mortgage Championship i Detroit GC. Nicolai Højgaard ligger nr. 75 i -1 og Thorbjørn Olesen nr. 151 i +5.

I spidsen i -8 ligger den 22-årige Akshay Bathia (billedet/ Getty), som har gjort meget opmærksom på sig selv i den seneste tid.

På LPGA er Dow Championship en parturnering, hvor der blev spillet foursome i første runde. Her ligger Nicole Broch Estrup og Nanna Koerstz Madsen nr. 16 i -2, mens Emily Pedersen sammen med Gaby Lopez er nr. 54 i +3. De skal lave en del birdies i fourballs fredag for at klare cuttet, der netop nu ligger på -1.

I spidsen ligger tre par i -6: Jaravee Boochant/ Chanettee Wannasaen, Thailand; Atthaya Thitikul, Thailand/ Ruoning Yin, Kina; Ally Ewing/ Jenifer Kupko, USA.

Frederik Kjettrup kom godt fra start im ATB Classic, hvor forholdene var så vanskelige på Northern Bay GC, at hul 10 blev taget ud af spil, og samtlige fik noteret 5 (par). Frederik Kjettrup fik en bogey på hul 2, men tog revanche med fire birdies i træk på 3-6. Hans facit blev -4, der rækker til en 10. plads.

Gustav Frimodt ligger nr. 68 i par. De førende ligger i -7.

Forrige artikelSebastian Friedrichsen fører Italien Open – Marie Elene Madsen i kvartfinalen i Women’s Amateur – torsdagsoversigt
Næste artikelMange gode danske præstationer lørdag
Svend Novrup
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.