Forside Generelt Succes og travlhed i en krisetid…..!

Succes og travlhed i en krisetid…..!

I en tid hvor mange virksomheder må lukke eller afskedige deres medarbejdere, har Golf Experten formået, at komme godt gennem Danmarks nedlukning pga Coronakrisen.

20 ansatte sendt hjem
Da statsminister Mette Frederiksen besluttede, at lukke Danmark ned i marts, var Golf Experten ikke omfattet af nedlukningen, Men da Dansk Golf Union tirsdag aften den 17. marts 2020 anbefalede lukning af golfbaner, klubhuse og træningsfaciliteter, for at undgå smittespredning af Covid-19, valgte Golf Expertens ledelse at sende 20 ansatte ud af over 40 hjem, da butikkerne ikke havde mange kunder. ”Det vakte da en del bekymring. Det var bestemt ikke en nem beslutning for direktør Kim Johansen, at skulle sende sine medarbejdere hjem” siger Kommunikations- og Marketingchef Kim D. Jacobsen.

Masser af tid til golf
Men gudskelov kunne mange medarbejdere genoptage deres funktioner i virksomheden, da DGU ændrede sine anbefalinger efter halvanden uge. Man kunne igen spille golf i 2-bolde og efter nogen tid kunne man atter spille i 4-bolde. Det gjorde, at der kom flere kunder i Golf Expertens butikker, men der gik næsten 4 uger, før alle medarbejdere var tilbage. Mange golfspillere gik i en periode hjemme og havde pludselig oceaner af tid i overskud. Og når man heller ikke kan rejse eller gå i motionscenteret, er det jo oplagt, at spille golf og samtidig nyde naturen og golflivets glæder og udfordringer.

Fantastisk omsætning efter genåbning
Genåbningn af banerne gav et boom på 60% i forhold til sidste år af spillede golfrunder på de danske golfbaner, men også i Golf Expertens butikker og webshop oplevede man travlhed genåbningen. Omsætningen ved påsketid var nogenlunde normal i forhold til sidste års regnskabstal og budgetter, men maj måned oversteg alle forventninger og blev helt fantastisk. I stedet for, at måtte afskedige medarbejdere, som mange virksomheder desværre har været nødsaget til, trods regeringens hjælpepakker, kunne Golf Experten tværtimod sagtens bruge flere hænder og arme og flere timer i døgnet, for at følge med. Travlheden er enorm og hvor mange desværre kan brænde inde med sæsonbestemte varer, har Golf Experten lidt problemer, med bl.a. el-vogne, som skulle have været leveret fra Kina i februar måned.

Golf Experten har ikke haft brug for at ansøge om kompensation for lønninger, manglende omsætning eller faste omkostninger, hvilket glæder Kim D. Jacobsen rigtig meget. Golf Expertens butikker og webshop glæder sig til at ekspedere og servicere de danske golfspillere, og nyder travlheden, da det jo også giver et fingerpeg om, at det går godt i de danske golfklubber netop nu.