Forside Turneringer Sullivan er stukket af, Martin Leth Simonsen i forfølgerfeltet

Sullivan er stukket af, Martin Leth Simonsen i forfølgerfeltet

English Championship - Day Two Getty Images

Andy Sullivan fører English Championship med fem slag, og ligner en mand, der vil cruise en sikker sejr hjem i morgen på Hanbury Manor, der giver masser af birdies og eagles. Han er 21 under par efter tre runder, og af de otte gange han tidligere i karrieren har ført midtvejs har han vundet de to, det kan og bør blive til tre i morgen.

Martin Leth Simonsen (billedet), der kom ind i turneringen som første reserve, er i det tætte felt af forfølgere, der skal håbe på at Sullivan rammer en usædvanligt skidt dag. Nordjyden er på en firedelt sjetteplads i -14, efter en tredje runde, der startede fantastisk – -5 efter de første ni, med tre birdies og en eagle – havde et dumt mellemspil med to bogeys på 10. og 12. for så igen at komme på sporet med birdies på 14. og 15. 5 under for dagen er absolut godkendt, men det er også den slags scores der skal til på en bane, der absolut er til at tale med.

Rasmus Højgaard er nummer 16 i -12, Nicolai Højgaard i -9 rækker blot til delt 34. plads, Joachim B. Hansen og Thorbjørn Olesen gik begge i -1, og faldt tilbage til hhv. 40. og 50. plads.

Bedst med i kampen om andenpladsen er Steven Brown (-16) og Dean Burmester, Brendan Ston og Adrian Otaegui (-15).

Foto: Getty Images