I sidste runde af John Deere Classic i Illinois gik Ben Griffin i -9 og sluttede i -23 ialt. Hvad rakte det til? En delt femteplads.

Davis Thompson spillede de første ti huller i -7 og kom til -28. De sidste otte huller gik han i par, men det gjorde ikke noget. – 28 var rekord for turneringens vinderscore, han var fire slag foran de nærmeste konkurrenter, han var sæsonens niende førstegangsvinder på PGA, han skal spille The Open om to uger – og han kunne græde af rørelse ved sin kone Mollys skulder – det var tæt på, at han brækkede ryggen på hende, men de var forståeligt glade. Sådan 10 mio. kr. er gode for husholdningsbudgettet.

Der var hård kamp om de øvrige pladser i The Open. C. T. Pan, Taiwan delte andenpladsen med Michael Thorbjornsen, som fik sit PGA-kort gennem PGA University List, og amatøren(!) Luke Clanton, som for anden uge i træk sluttede i top-10. De sluttede i -24 og skal alle med i The Open.

Thorbjørn Olesen gik en bogeyfri sidste runde i -3 og rykkede seks pladser frem som nr. 61 i -8. En god generalprøve før Scottish Open i North Berwick den kommende uge.

Forrige artikelVi kan ikke lide hul 11!
Næste artikelKnudsen og Nyholm sætter punktum
Svend Novrup
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.