I følge Golf.dk så stopper Danmarks mest erfarne og mest populære golfkommentatorer, Henrik Knudsen og Leif Nyholm, på V Sport Golf/Viaplay når sæsonen på DP World Tour slutter til september.

Det er uvist om V Sport Golf fortsat vil have rettighederne til DP World Tour til næste sæson, men uanset hvad så har ledelsen i følge golf.dk meddelt Knudsen og Nyholm, at ‘de ikke indgår i koncernens planer for 2025’. Henrik Knudsen har været TV3, og senere Viasat, Viaplay og V Sport Golfs første-kommentator siden 1991, og han har kommenteret næsten lige så mange golfturnering som Søren Kjeldsen har spillet.

Både Henrik Knudsen og Leif Nyholm er 66 år, og kan imødese en fremtid som formentlig travle ‘pensionister’ med mange opgaver som både foredragsholdere og rejseledere, samt for Nyholms vedkommende måske stadig med en golfskole i ny og næ.

Foto: Viasat Golf (arkivfoto)

Forrige artikelSuperrunder i John Deere Classic
Næste artikelTirsdagsanekdoten om karriereslut
Morten Buckhøj
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.