Niklas Nørgaard Møller må være en af de mest stabile golfspillere i Europa lige nu. I dag har han sikret sig sin femte andenplads i denne sæson på Nordic League i ECCO Tourens Esbjerg Open by EnergiMetropol Esbjerg. De seneste fem turneringer han har spillet har alle resulteret i top6 placeringer – men vinde, det kan han ikke!

Sejren i Esbjerg gik i aldeles suveræn stil til norske Elias Bertheussen (billedet), der som en af meget få i feltet formåede at styre spillet i den stride vestjyske vind, kom rundt i 69 slag (-2) og samlet sluttede i -7, syv slag foran den danske mester i andenpladser.

Islandske Haraldur Magnus tog tredjepladsen yderligere et slag efter.

Med sejren rykker Bertheussen op på Nordic League Rankings tredjeplads, mens Niklas Nørgaard Møller ligger – rigtigt gættet – nummer 2. Det er fortsat svenske Christoffer Sahlstrøm, der fører og Nicolai Kristensen holdt sig i top5, der når sæsonen er slut giver adgang til næste sæsons Challenge Tour.

Foto: Norsk Golf

 

Forrige artikelStjerner, sportsfolk og aktive kvinder på HCA Golf
Næste artikelPerfekt golfsommerferie for hele familien
Morten Buckhøj
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.