Golf Digest har rangeret Elisefarm som en af Sveriges Top 10 baner med motiveringen ”Engelsk følelse af golf i Skåne, traditionelt tænkende og en eksklusiv golfoplevelse”. Her bor du midt i golfparadiset, på selve banen i skønt herregårdsmiljø, kun et stenkast fra første tee; og så ligger anlægget kun 45 minutter fra København. Stil bilen og nyd en god omgang golf, den fantastiske mad eller ophold dig i vores spaafdeling imens du serviceres af vores hjertelige personale.

På Elisefarm er det hele samlet på et og samme sted! Der er 31 firestjernede dobbeltværelser i landlig stil, og værelserne ligger i bygninger som er placeret midt på golfbanen.
På Elisefarm sker der altid noget og denne sommer står der også tre padelbaner klar.

Efter en runde med golf kan du slappe af i spafdelingen, hvor der tilbydes både massage og forskellige typer af skønhedsbehandlinger. Restaurant Orangeriet er åben året rundt og menuen følger årstidens sæsoner. I restauranten arbejdes der med lokale råvarer og måltiderne er en oplevelse for gæsterne; restaurant Orangeriet drives med stor passion for mad, service og vin.

Nyd morgenmaden, den bedste brunch i miles omkreds, frokosten, herregårdsfrokosten, snacks eller en treretters middag – uanset hvad du vælger så får du en uforglemmelig smagsoplevelse!

Forrige artikel…det du ikke kan se på tv… Challenge Tour i København
Næste artikelRen hygge på Portugals Valderrama
Golfbladet.com
Golfbladet er Danmarks største golfavis, som nu også tilbyder et digitalt univers. Vi bringer nyheder, billeder, analyser samt anmeldelser af udstyr, baner og rejser.