Thomas Bjørn skal for sjette gang være vice-kaptajn til Ryder Cup, når Europa i 2025 skal til Bethpage Black ved New York og forsvare sejren fra Marco Simone sidste efterår.

Luke Donald har udpeget den danske tour-veteran, der selv stod i spidsen for holdet i 2018. Dermed er der foreløbigt genvalg til to af vice-kaptajnerne fra sidste år, da statistik-guruen Edoardo Molinari allerede er blevet udpeget.

I et stort interview i GOLFBLADET i marts, fortalte Thomas Bjørn at han var i dialog med Luke Donald, og at beslutningen var i hans hænder. Han sagde dog ved samme anledning, at han får mindre berøringsflade med de unge spillere på touren i takt med at han selv spiller færre turneringer.

I denne uge spiller Thomas Bjørn på PGA Tour Champions i Invited Celebrity Classic i Las Colinas, Texas.

Foto: Getty Images

Forrige artikelTirsdagsanekdoten om Ted Scotts fjerde sejr i Masters
Næste artikelUgens Tv-golf: Kvindernes første major
Morten Buckhøj
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.