Scottie Scheffler vandt søndag Masters for anden gang, men hans 50-årige caddie fra Louisiana, Ted Scott, sejrede for fjerde gang.

Scott var i mange år caddie for Bubba Watson, bl.a. da denne vandt Masters i 2012 og 2014. Det var en overraskelse, da de stoppede deres samarbejde, men Watson erklærede, at Scott nu kune tjene mere ved at gå for en anden.

Det havde han ret i. Scott var sammen med Scheffler med til at vinde Masters 2022, og parret har vundet adskilligt flere store sejre sammen.

Er Scott så den mest vindende caddie i Masters?

Slet ikke. To caddies har vundet fem gange. Willie Petersen sammen med Jack Nicklaus, men måske er det endnu mere imponerende, at William Stokes har vundet sine fem gange sammen med fire forskellige spillere: To gange med Ben Hogan er ikke så opsigtsvækkende, som at han vandt sammen med Henry Picard, Claude Harmon og den nyligt afdøde Jack Burke Jr. Det viser noget om, hvad en caddie kan betyde.

 

Forrige artikelScheffler vandt sikkert foran Ludvig Åberg – Nicolai Højgaard blev nr. 16
Næste artikelThomas Bjørn tager ny Ryder Cup-tørn
Svend Novrup
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.