Aloha for en birdiefest!

40 ud af 42 startende i Sentry Tournament of Champions på Kapalua på Hawaii er i par eller bedre, så årets første PGA turnering leverer i den grad nytårsfyrværkeri.

I spidsen i 8 under par ligger den forsvarende mester, Justin Thomas, og Harris English. English er kun med i feltet, fordi man besluttede at udvide feltet med alle fra sidste sæsons Top30 på FedEx Cup’en på grund af den forkortede sæson med færre turneringer.

Thomas var bogeyfri, men skulle bruge hjælp undervejs for at holde den status. På 13. hul var hans drive endt i dyb rough og var umulig at finde, indtil hans spillemakker Dustin Johnsons bror og caddie, Austin, trådte på den og dermed lokaliserede den. Thomas hakkede den sidelæns ud, slog på green og sænkede par-puttet. Klasse, iblandet en god portion held. Som det ses på billedet var humøret højt og stemningen god i bolden med verdens nummer 1 og 3.

Tæt i toppen

Seks spillere deler tredjepladsen i -6, to dårligere end de førende. Det er Sergio Garcia, som tidligere har vundet turneringen, Robert Streb, canadiske Nick Taylor, Ryan Palmer, Sungjae Im og Patrick Reed, som var en af de to spillere, der måtte strække våben i omspillet sidste år. Den anden, Xander Schauffele, ligger på delt 12. plads i -4, med bl.a. Bryson DeChambeau, Viktor Hovland og Collin Morikawa.

Eurosport (og GOLFTV) sender live fra 2. runde i nat fra kl. 01.00.

Foto: Getty Images

DEL
Forrige artikelDobbelt hole in one på årets første dag
Næste artikelEnglish fører med to
Avatar
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.