Michael Lyng som ejer Sport2Event er tidligere elitefodboldspiller, og har vundet Danmarksmesterskab og 2 x pokaltriumfer med Lyngby boldklub midt 80’erne. Derudover har han spillet i Frem og AB.

Tekst og Foto: Privat og Praia del Rey

Golf- og fodboldrejser til Hr. og Fru Danmark
Sport2Event har eksisteret og leveret golfrejser til Hr. og Fru Danmark siden 2011.
Michaels datter Nicole er som regel den stemme, som kunderne møder, når de ringer eller skriver for at få gode tilbud på golf eller fodboldrejser.

Grund-ideen for Sport2Event er, at lave gode oplevelsesrejser indenfor golf og fodbold for den almindelige dansker, som gerne vil have masser af value-for-money og stadig have en sikkerhed for god service, hvor der er styr på tingene og hvor man kan være sikker på at få hjælp, hvis der opstår uventede situationer undervejs på golfferien.

Sport2Event oplever, at deres kunder er rigtig glade for virksomhedens koncept, og derfor har de mange faste og trofaste kunder, som vælger at rejse med lige netop Sport2Event år efter år, og ligeledes anbefaler dem til venner og bekendte, så også de vil få en god oplevelse, hvor serviceniveauet er i top.

De fleste af virksomhedens kunder er ægtepar, vennepar, kærester eller mindre grupper som rejser sammen, men virksomheden arrangerer også adskillige ture for interne klubber indenfor golfklubberne. Også her er de fleste grupper gengangere fra år til år.

Sport2Event arrangerer selv små ”hyggematch-ture”, hvor social hygge er det primære. Derfor er grupperne også typisk mellem 14-20 golfere, hvor det er muligt at have det hyggeligt sammen som gruppe. ’

Sport2Event samarbejder med forskellige PGA-proer og især Harry Thomson fra Marielyst golfklub er en stor del af Sport2Event. Harry er helt outstanding i at vise alle, hvordan man skaber den rigtige stemning på hyggematch-turene og får alle inddraget i det sociale samvær. Harry er en dygtig træner, som også har undervist på mange af rejserne.

Single-golf
Sport2Event har stor efterspørgsel på golfrejser for singler, der ikke altid finder det lige morsomt at rejse på golfferie sammen med en masse par. Det vil virksomheden gerne imødekomme og det koncept er netop under udvikling med gode samarbejdspartnere, der arbejder på, at netop singler også kan komme afsted på gode golfrejser på en billig og bekvem måde.

Sport2Event arrangerer også fodboldrejser
Fodboldrejser har indtil videre været en mindre del af Sport2Event, men er også i positiv udvikling, ikke mindst fordi, det er blevet væsentligt lettere at kunne købe fodboldbilletter igennem klubberne og samarbejdspartnere end tidligere.

Michael Lyng sammen med GOLFBLADETS Bettina Schjølie

Nyder hver eneste golfrunde
Michael Lyng har spillet golf i ca. 20 år og han nyder hver eneste golfrunde han spiller – uanset resultatet. Det foregår jo i naturen og i hyggelige omgiver og med medspillere, som deler passionen for golf. Han bruger også golfen til at slappe af, selvom han hver gang forsøger at slå sin egen bedste præstation. Michael spiller golf i Værebro Golfklub og har pt. hcp 21,3. Han har tidligere været nede på hcp. 16,0, men har spillet for lidt i de sidste 3-4 år til at være stabil. Men nu prøver han at komme afsted 1 gang om ugen og det lykkes som regel trods travlhed med at sende gæster afsted til skønne golfdestinationer.

GOLFBLADET har spurgt Michael, hvilke baner, der er de bedste han har spillet på. Han svarer, at han ser mere helhedsorienteret på dette. Selvom man har spillet på gode baner i Portugal og Spanien og ikke må glemme de gode baner i Danmark og Sverige, så tænker han mere på, hvor man som alm. golfspiller, som er firmaets primære kundegruppe, får en god total oplevelse med ophold og golf til den rigtige pris. Praia-del-Rey resort med deres villaer, er et eksempel på denne type resort.

Der er 2 baner som Michael gerne vil spille af nostalgiske årsager. Det er Sct. Andrews Old-course og Valderama.
Michael har nogle faste golfaftaler/arrangementer hvert år. De fleste af mine gamle holdkammerater fra Lyngby tiden i 83-85 med f.eks. Michael Schæfer, John Helt, Klaus Berggren, Henrik ”Store” Larsen, Flemming Christensen, John Larsen mv. spiller også golf, og de spiller hvert år i oktober ”Lyngby Open”, hvor de mødes til golfturnering med venner m.fl. i Søllerød. Derudover har de også mødtes sidste lørdag i november siden 1983 til fodbold, hygge mv, selvom det nu er mere hygge end fodbold, fortæller Michael.

Læs mere om sport2Event på www.sport2event.dk

Forrige artikelDet’ bar’ golf
Næste artikelChristoffer Bring i delt føring på Lyngbygaard
Bettina Schjølie er bladets kvindelige islæt, og har ansvaret for modestoffet. Bettina er desuden leveringsdygtig i spændende portræt-artikler af kendte og mindre kendte personer, men som alle har en god historie at fortælle. Bettinas rejseartikler har ofte en ekstra vinkel, i form af inddragelse af wellness.