Tiger Woods er tilbage på sporet. Med en bogeyfri runde i -6, rykkede turneringens vært frem i feltet i hans stjernespækkede Hero World Challenge på Bahamas og er nu på delt femteplads.

Der er dog stadig seks slag op til den førende Patrick Reed, der for anden dag i træk gik -6 og dermed fører i 12 under par, tre bedre end Gary Woodland og yderligere ét slag bedre end Jon Rahm og svenske Henrik Stenson, som lige nu ser ud til at få rigtigt meget ud af invitationen, der tilfaldt ham som en af de sidste.

Veteran topper

Veteranen Matt Jones på 39 år har overtaget førstepladsen i Australian Open efter en runde i 65 (-6). Han er 10 under og har et slag til en af feltets største stjerner, Paul Casey, og Dimitrios Papadatos, som trods det græske navn er australier. Verdens p.t. bedste amatør, Takumi Kanaya faldt tilbage til delt fjerdeplads med en runde i 69, men lurer fortsat på sensationen bare to slag fra toppen.

Foto: Getty Images

Forrige artikelEn ny golfring ser dagens lys
Næste artikelEn caddie på tværs
Morten Buckhøj
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.