Hvem frygtede ikke for, at Tiger Woods i Genesis Invitational ville blamere sig i sin første turneringsrunde siden juli sidste år?

Efter 15 huller så det sådan lidt lala ud, men på de sidste tre huller præsterede Woods tre glimrende birdies, og så rungede det fra bakkerne på banen: Tiger, Tiger, Tiger …. Mens Woods udvekslede skælmske blikke med Justin Thomas.

De tre birdies bragte ham til -2, delt med et hav af spillere, bl.a. Viktor Hovland, som nr. 27. De to andre i bolden blev stort set overset af publikum, men Justin Thomas er faktisk nr. 14 i -3 og Rory McIlroy nr. 7 i -4.

I toppen finder man Max Homa og Keith Mitchell -7 og som nr. 3 Jon Rahm i -6. Scottie Scheffler, der må frygte kun at være en uge som verdens nr. 1, ligger nr. 44 i -1.

Forrige artikelPænt i Saudi Arabien – Alle skal kæmpe for cuttet i Sydafrika
Næste artikelOtte af 11 danskere klarede cuttet i Thailand – Bring og Olesen delt nr. 3 – Emily Pedersen nr. 5 – kun to klarede cuttet på Challenge Tour
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.