Det var en fornøjelse af være dansk tilskuer til anden runde af Thailand Classic. Ganske vist gik den førende Martin Leth Simonsen i par og faldt tilbage som nr. 15 i -8, delt med bl.a. Nicolai Højgaard, men til gengæld skød Christoffer Bring (billedet/ Getty) og Thorbjørn Olesen frem som delt nr. 3 i -10. Foran sig har de kun Rafael Cabrera Bello i -13 og Fabrizio Zanotti -11.

En fornem præstation af Bring, som på moving day lørdag skal gå i sin karrieres første førerbold med Cabrera Bello og Zanotti.

John Axelsen ligger som nr. 20 i -7, Niklas Nørgaard nr. 29 i -5, Thomas Bjørn og Oliver Hundebøll nr. 42 i -4. Uden for cuttet, der blev -3, sluttede Søren Kjeldsen og Marcus Heklligkilde -2 samt Jeff Winther i par.

Samtlige tre danske deltagere i Aramco Saudi Ladies International klarede cuttet med en i toppen, en midt i og en på cutgrænsen: 5. Emily Pedersen -9. 22. Nanna Koerstz Madsen -4 og 54 Nicole Broch Estrup +1.

Indiske Aditi Ashok -13 fører foran Lydia Ko og Lilia Vu -11.

I SDC Open på Zebula Golf Estate får kun to af syv danskere weekenden med. Det er Nicolai Kristensen og Jeppe Kristian, der begge ligger delt 43 i -5. Ude er Frederik Birkelund -2, Benjamin Poke og Sebastian Friedrichsen -1. Lucas Bjerregaard +6 og Joachim B. Hansen +9.

Forrest ligger sydafrikanerne JJ Senekal -15 og Martin Vorster -11.

Forrige artikelTiger Woods fejret på Riviera
Næste artikelWoods får weekenden med – Max Homa fører
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.