Arrangørerne af The Genesis Invitational på Riviera udstødte utvivlsomt et lettelsens suk, da cuttet langsomt kravlede opad og til sidst omfattede et stort antal spillere, der delte deres positioner i scoren +1.

Da Tiger Woods kom i klubhuset i denne score, var han kun nr. 72, men på en bane, der drillede spillerne voldsomt, forbedredes +1 til slut til nr. 60.

Woods har stadig ikke et niveau, der borger for at kæmpe for sejren. Hans runde i +3 var hæderlig, men ikke mere. I glimt viste han sine tidligere kvaliteter. I +1 fandt man i øvrigt også spillere som Xander Schauffele og Rickie Fowler, mens Matt Fitzpatrick, Jordan Spieth, Justin Rose, Hideki Matsuyama m. fl. blev elimineret i +2.

Blandt spillerne i forreste geled var der en fornemmelse af, at et ustyrligt antal putts gik lige uden om hullerne. Stjernerne har en guddommelig tålmodighed, selv om de ind imellem kan ligne tordenskyer, så for mange af dem faldt tingene på plads til slut, så stillingen i toppen blev: 1. Max Homa -10 (billedet). 2. Keith Mitchell, Lee Hodges og Jon Rahm -9. 5. Collin Morikawa -8. 6. Patrick Cantlay -7. 7. Rory McIlroy og Matt Kuchar -6.

Viktor Hovland ligger som nr. 29 i -2 efter en runde fuld af redningsaktioner.

 

Forrige artikelOtte af 11 danskere klarede cuttet i Thailand – Bring og Olesen delt nr. 3 – Emily Pedersen nr. 5 – kun to klarede cuttet på Challenge Tour
Næste artikelStor dansk moving day – Olesen og Nicolai Højgaard skal gå førerbold sammen – Emily Pedersen nr. 3
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.