I GOLFBLADETs nye serie tager vi en kort snak med helt tilfældige mennesker vi møder på golfbanen. Om hvem de er, og hvorfor de er netop der hvor de er nu, og hvad de går og oplever i hverdagen.

Ree Golf, Helsinge.
Carsten Christiansen, 67 år, pensioneret varmemester.
Poul Vinther Mikkelsen, 63 år, trykinstruktør.

– Vi er på golfbanen i dag, fordi vejret er så godt. Det kunne vi ikke modstå, siger Carsten Christiansen, 67 år, og hans golfmakker, Poul. GOLFBLADET mødte dem en solrig og næsten forårsagtig dag midt i februar på deres fælles hjemmebane i Ree Golf i Helsinge.

– Jeg fik tidligt fri fra arbejde, og så ringede jeg til Carsten, som har masser af tid, fordi han er gået på pension.
– Jeg arbejder selv som trykinstruktør. Det vil sige at jeg er ansat i en virksomhed, der sælger maskiner til trykkeri, og mit job er at tage ud til kunderne og undervise dem i brugen af maskinerne og den software, der benyttes. I dag er tryksager efterhånden noget man ser sjældnere og sjældnere, og om nogle år forsvinder tryksager og trykte medier måske helt. Men indtil videre så er der stadig noget at lave, siger 63-årige Poul Vinther Mikkelsen.

– I oktober sidste år, da jeg fyldte 67, gik jeg på pension fra mit arbejde som varmemester. Så i år forventer jeg, at jeg nok kommer til at spille mere golf end jeg har gjort før. Men ligesom mange andre oplever det når de går på pension, så har jeg næsten mere travlt nu end da jeg gik på arbejde. Jeg er involveret i en masse frivilligt arbejde, fortæller Carsten.

– Vi er faste golfmakkere og har været det i en årrække. Vi tager også på rejser sammen. I alt er vi otte i gruppen, der spiller golf og tager på rejser sammen. Alle mænd; vores koner har andre ting at tage sig til. Forleden dag spurgte min kone mig, om jeg ikke snart skulle på golfbanen igen, for hun havde brug for noget alenetid, siger Carsten med et smil, inden han og Poul iler mod første teested.

Forrige artikelRen hygge på Portugals Valderrama
Næste artikelNanna tabte første match
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.