LPGA Tours Bank of Hope Matchplay blev indledt allerede onsdag, da spillerne skal i gennem tre gruppematcher inden man i weekenden går over til knald-eller-fald matcherne.

Og den eneste danske deltager i turneringen, Nanna Koerstz Madsen, fik desværre ikke den bedste start da hun tabte med 3&2 til Albane Valenzuela fra Schweiz. Samtidig vandt gruppens favorit Lilia Vu med 4&3 over Lauren Hartlage, som Nanna møder i dag.

Nanna kom 1 up på 3. hul, men allerede hullet efter var det all square igen, da Nanna fik bogey på par5-hullet. Med tre birdies og en eagle (i hvert fald noteret som sådan) mellem 6. og 10. hul kom schweizeren 4 up, og selvom Nanna vandt både 11. og 12. hul sluttede matchen på 16. hul, hvor par var nok til at vinde på endnu et par5-hul for Valenzuela.

Nu har Nanna kniven for struben, for hun skal vinde begge sine sidste matcher for at holde liv i håbet og at komme videre. Det er ikke umuligt, men svært.

Svenske Linn Grant debuterede på LPGA med at dele sin match mod Maddie Szeryk. Grant har afvist at lade sig corona-vaccinere og derfor har hun ikke kunne få adgang til USA før nu, hvor kravet om vaccine er ophævet.

Der var både artige overraskelser, og forventede favoritsejre. Og hulspil er en foranderlig størrelse, hvor intet er umuligt og alt kan ske. Se resultaterne her.

Foto: Getty Images

 

 

Forrige artikelTilfældigt møde
Næste artikelDansk i top og bund i Ørestaden
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.