Thomas Bjørn har jævnligt sagt, at han håber, at der bliver et globalt samarbejde om en Tour, der organiserer turneringer på forskellige planer.

Den drøm går ikke lige i opfyldelse, men der bliver stadigt mere samarbejde mellem alle andre organisationer end LIV-golf.

Et møde mellem PGA, DP World Tour og JPTO (Japan Tour Organization) resulterede i flere nyheder. En af dem er, at de tre bedste på JPTOs Order of Merit kvalificerer sig til det følgende års DP World Tour med start i ISPS Handa-turneringen i Japan i april.

De ti bedst placerede på Race to Dubai vil få kort til det følgende års PGA Tour, startende i 2024, og det kan for DP World Tours medlemmer være den letteste vej til USA. Den europæiske tour er i øvrigt temmelig omfattende allerede i og med, at den har spillere fra 34 forskellige nationer.

De tre organisationer har bebudet, at de vil samarbejde på en række andre fronter, bl.a. vil de respektere hinandens vigtigste turneringer.

PS Under sin egen Hero World Challenge røbede Tiger Woods, at han har bedt sin søn Charlie om at kopiere Rory McIlroys sving, ikke sit eget.

– Har du nogensinde set Rory ude af balance efter sit slag? har han bl.a. udtalt. Far og søn skal spille PNC Championship 16-17. december i Orlando. Sidste år havde de en kæmpescore, men blev alligevel besejret af John Daly og hans søn John II.

Gettys billede viser Tiger og Charlie i sidste års PNC-turnering.

Forrige artikelNintendo Switch Sports: Husker du Wii Sports? Så vil du elske det nye golfspil på din spilkonsol.
Næste artikelUgens tv-golf: Vilde dyr og vilde scores
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.