Så er endnu en ung, dansk spiller blevet professionel. Natacha Høst Husted har efter tre år på University of Mississippi, i daglig tale Ole Miss, besluttet sig for at forsøge at realisere sin drøm om at spille professionel.

Husted har mange fine placeringer at se tilbage på, men få sejre. I år har hun en fin andenplads i Valspar Augusta Invitational, og hun ligger nr. 140 på den seneste verdensrangliste for amatører, hvor det i øvrigt allerede er opført, at hun er blevet pro.

I Danmark har hendes største år været 2022, hvor hun vandt DM i hulspil, blev nr. 2 i DM i slagspil og nr. 2 i Smørum Ladies Open.

Fra weekenden skylder vi et resultat fra Jabra Ladies Open på LET. Kun Sofie Kibsgaard Nielsen klarede cuttet, og hun sluttede som nr. 40 i +6. Vinder blev Morgane Metraux, Schweiz -10 foran landskvinden Chiara Tamburlini og Agathe Sauzon, Frankrig, begge i -7-

På PGA sejrede Davis Riley i Charles Schwab Challenge i -14, ikke mindre end fem slag foran Keagan Bradley og Scottie Scheffler.

Schefflers advokater har i øvrigt meddelt, at de går efter pure frifindelse i den retssag, der følger om begivenhederne i anden runde af PGA Championship. Betjenten, som Scheffler påstås at have forulempet, havde ikke sat sit kropskamera i gang, selv om det er obligatorisk, og han meldes desuden at have fået nogle reprimander for voldsom opførsel.

Forrige artikelKjettrup og Frimodt i University Top10
Næste artikelUgens tv-golf: Endnu en major for kvinderne
Svend Novrup
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.