Både Nanna Koerstz Madsen og Emily Kristine Pedersen (billedet) er med i feltet, når sæsonens anden major hos kvinderne begynder torsdag i Lancaster, Pennsylvania. Og vi må håbe at de igen har fundet deres bedste spil frem.

Det er formentlig nødvendigt hvis de skal sikre sig en topplacering. Storfavorit er naturligvis den suveræne nummer 1 i verden, Nelly Korda, som har vundet ikke færre end seks af sæsonens 12 hidtidige turneringer, og bemærk, at hun selv kun har spillet otte!

V Sport Golf/Viaplay Total sender fra kl. 18 torsdag og fredag, kl. 19 lørdag og kl. 20 søndag.

PGA Tour er i Canada til RBC Canadian Open, hvor Nicolai Højgaard og Thorbjørn Olesen er i feltet. Det samme er bl.a. Rory McIlroy som den eneste fra verdens top10 i denne uge.

Discovery+/MAX/Eurosport 2 sender fra kl. 21 torsdag-fredag, kl. 19.30 lørdag og kl. 18.30 søndag. (fra kl. 21 alle dage på Eurosport). Diverse live feeds fra kl. 12.45/15.15.

DPWT tæt på Danmark

Green Eagle ikke så langt fra Hamburg er vært for European Open på DPWT, så der er ikke så langt at køre hvis man vil ned og så de otte – måske ni – danskere i feltet live. Rasmus Højgaard, Jeff Winther, Marcus Helligkilde, Niklas Nørgaard (med en frisk andenplads i bagagen), Søren Kjeldsen (i sin turnering nummer 700), Sebastian Friedrichsen, Søren Broholt Lind og Rasmus Neergaard-Petersen, der har fået en invitation, er inde i turneringen, hvor Jonathan Gøth-Rasmussen er første reserve, og med stor sandsynlighed kommer ind.

V Sport Golf/Viaplay Total sender fra kl. 13 de første tre dage og fra kl. 12.30 søndag.

Endelig kan man på Discovery+/MAX følge PGA Tour Champions’ Principal Charity Championship i Iowa, hvor Thomas Bjørn igen har fået en invitation.

Kl. 03, kl. 01 og kl. 20.30 fredag til søndag.

Foto: Getty Images

Forrige artikelTirsdagsanekdoten med ny dansk professionel og opsamling fra weekenden
Næste artikelRace to Thailand i ny forbedret udgave
Morten Buckhøj
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.