Når Race to Thailand denne sommer afvikles for sjette år i træk bliver det med Golf Experten som ny partner.

Race to Thailand – presented by Golf Experten har fået et ry som en turnering masser af hygge og et personligt touch.

Siden starten har den populære turnering for 2-mands hold haft mere end 4.000 deltagere, og i år forventer arrangørerne at op mod 1.000 vil tage del i festlighederne.

Et præmiebord med vokseværk

Deltagerne får lov at prøve kræfter med nogle af Danmarks bedste golfbaner. Det i sig selv er unikt, og så har arrangørerne op til den kommende sæson lagt på i forhold til præmiebordet, som kommer til at fremstå mere attraktivt end nogensinde før.

’Vi har fra Golf Experten side valgt at gå mere aktivt ind i Race to Thailand, og det vil vi bl.a. gerne markere ved at tilføre endnu flere flotte præmier, som deltagerne kan vinde hen over sommeren’, lyder fra Kim D. Jacobsen fra Golf Experten.

Med Golf Experten’s aktive deltagelse får alle deltagere i år også en goodiebag ved check in med bolde, tees og andet godt.

Blandt dette års nye sponsorer er Svane Køkkenet, og med deres indtræden får deltagerne mulighed for at komme til en spændende foredragsaften med Henrik Knudsen fra V Sport Golf.

Finalen spilles i Thailand

Igen i år spilles landsfinalen i Simon’s Golf Club og herfra sendes vinderne afsted til finalen, som spilles i Hua Hin, Thailand i slutningen af november måned.

Classicgolf er som tidligere år involveret i Race to Thailand, som rejsepartner og herfra er der blevet opsat en matchtur, som alle kan deltage i, uanset om de vinder eller ej.

Forrige artikelUgens tv-golf: Endnu en major for kvinderne
Næste artikelChristian Jacobsen i delt føring i Smørum Open
Golfbladet.com
Golfbladet er Danmarks største golfavis, som nu også tilbyder et digitalt univers. Vi bringer nyheder, billeder, analyser samt anmeldelser af udstyr, baner og rejser.