Forholdene syntes bedst om formiddagen på første runde af Smørum Open, men efter regn og blæst klarede det op og gjorde forholdene fine med receptive greens om eftermiddagen.

Man troede længe, at Jonas Lykke Petersen fra Hillerød ville være i spidsen efter runde 1, men sidst på runden blev han overhalet af svenskeren Hannes Rönneblad og Christian Jacobsen (billedet/ Jesper Vinzents), som nu repræsenterer Great Northern. De sluttede i -9 mod Jonas Lykke Petersens -7. Fjerdepladsen deles af Bjørn La Cour Søborg, Lyngbygaard og Morten Toft Hansen, Simons i -5.

Bag dem er afstandene små. Som delt nr. 7 finder vi bl.a. Phillip Voetmann (amatør), The Scandinavian og Marcus Wochsner, Søllerød -3, og mellem spillerne der deler 13-22. pladserne finder man som de bedste fra den arrangerende klub amatøren Mads Heller og Jens Kristian Thysted i -2.

Torsdag slår de to første bolde ud kl. 7.30 fra hhv. 1 og 10, mens de to sidste bolde sendes ud kl. 14.30, så der er en hel dags fin underholdning.

Forrige artikelRace to Thailand i ny forbedret udgave
Næste artikelStorscorende danskere i Smørum
Svend Novrup
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.