Hvis man har en vis alder, føler man sig hensat til gamle dage, når man ser turneringerne på Champions Tour.

I denne weekend havde Jim Furyk debut som turneringsvært i Jacksonville, Florida. Faktisk sammen med sin kone Tabitha, men turneringen hed alligevel kun Constellation Jim Furyk & Friends. Furyk deltog naturligvis selv og delte fjerdepladsen i -8 med Ernie Els og Cameron Beckman. Umiddelbart efter fandt man som nr. 7 i -7 den i denne sammenhæng ældgamle Bernhard Langer, der imponerende stadig fører den samlede Order of Merit, Charles Schwab Cup, før årets to afsluttende turneringer.

Tredjepladsen blev besat af Steve Flesch -10, mens to spillere udkæmpede en duel om  sejren. Phil Mickelson spredte vanen tro sine drives rundt omkring fairways, som han kun ramte fem af. Til gengæld fik han en dobbeltbogey efter at have tabt en bold og måtte have en dommers godkendelse af, at det ikke var hans skyld, at bolden bevægede sig i underskoven til venstre for 16. hul – i øvrigt efter at han havde fjernet en del smågenstande omkring den! På Gettys billede lykønsker Furyk Mickelson.

Han scorede heftigt nok på de resterende huller til at nuppe sejren til slut i -15 foran Miguel Angel Jimenez -13, og dermed sikrede han sig førstepræmien på 300.000 $. Ikke så stor i sammenhæng med PGA Tour, men rimelige pensionistlommepenge! Det var i øvrigt den tredje gang, han vandt på Champions Tour, så måske ender det med, at han foretrækker at spille her.