Så er det sket igen. En fyr har satset 8 $ på et væddemål om Ryder Cup, hvor han skulle tippe udfaldet er samtlige 12 singler. De var rigtige alle sammen, og dermed blev hans beskedne indskud til 966.290 $.

Vi ved ikke, hvilken krystalkugle den anonyme vinder har brugt. Måske min niece, der i øjeblikket synger på Fulham Opera i London som clairvoyant musling!

Det er i hvert fald utroligt, at han såvel forudså, at suveræne Jon Rahm blev udraderet af Scottie Scheffler; at han regnede ud, at to matcher ville blive delt, og at han havde en anelse om, at Matthew Fitzpatrick ville slå i vandet og sætte sit halve point til på hul 18. For ikke at tale om, at Lee Westwood pludselig fandt sit spil og sejrede med birdies på tre af de fire sidste huller.

I danske penge har han vundet godt 6,18 mio. kr., og hvad er så den overvejende reaktion hos hans venner?

Hvorfor satte du ikke, 10, 20 eller 100 $?

DEL
Forrige artikelTommys plan – 365 runder i år
Næste artikelRekordmange golfspillere i Danmark
Avatar
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.