Hav medlidenhed med alle de golfentusiaster fra hele verden, der efter år på venteliste endelig havde billet til at få oplevelsen på Augusta National

Nogle havde med sikkerhed også glædet sig til at få en eller flere af de superbillige Masters sandwiches, som et enkelt år blev gjort sunde (og derfor overhovedet ikke solgte) og siden har været normale – men dem kan de heller ikke få i år.

Til gengæld kan de via nettet købe en pakke med ‘A taste of the Masters’. Den koster 150 $ og siges at være til 10-12 personer. Det passer ikke, hvis hele dusinet vil have chokoladesmåkager, for dem indeholder den kun seks af, og der er også kun seks poser med pekan karamel popkorn og otte poser med kartoffelchips. Til gengæld er der en pimento-ostekage på næsten et pund, der er æggesalat, der er 25 drikkekrus med Masters-logo samt en dug, også med Masters logo.

Det er ikke lykkedes mig at finde ud af, om der sendes til hele verden, eller tilbuddet måske kun er til dem, der havde billetter til i år, for jeg har ikke selv tænkt mig at bestille. Jeg vil nøjes med golfen på tv.

DEL
Forrige artikelUgens TV-golf: Endelig tid til The Masters
Næste artikelTopspiller sagsøgt af sponsor
Avatar
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.